Dudás Kertészet Igrici – Dudás Attila
Kertészeti termékek, fa kézműves termékek
Cím: 3459 Igrici, Kassa utca 36.

Tel.: +36 30 541 3525
Mail: dudas@gmail.hu
Facebook: Dudás Kertészet Igrici

10 éve foglalkozunk családi vállalkozás keretében kertészkedéssel. Eleinte zöldségeket termeltünk és értékesítettünk, aztán úgy tapasztaltuk, hogy nagyobb a kereslet a palántára, így erre specializálódtunk. Eleinte munka mellett, később már kizárólag csak ezzel foglalkozva. Jelenleg hat fóliában, hagyományos, melegágyas technikával, egy szezonban mintegy 80–120.000 szál paprika-, paradicsom-, káposzta-, tök- és dinnyepalántát nevelünk. Amint ezek kimennek, mind a hat fóliába krizantém (palánta, cserepes, szálas, csokros) kerül. 2200 m2-es gyümölcsöskertünkben körte- és almafák sorakoznak, a kisebb gyümölcsfák között pedig paprikát és paradicsomot is termesztünk. A gyümölcsöt a későbbiekben frissen is szeretnénk értékesíteni, de igény esetén befőttként, lekvárként is feldolgozzuk majd. Mindezek mellett egynyári virágok értékesítésével is foglalkozunk.
A kertészkedés mellett fából készült kerti bútorok (asztal, pad, virágláda, díszkút, sarokpolc, hintaágy) készítésével is foglalkozom.

3459 Igrici, Kassa utca 36.

A térség hasonló termékei

Nemes Kertészet Igrici (Nemes Mária) – lekvár, befőtt, savanyúság, zöldség (Igrici)

A természetes megoldások híveként nagy örömömet lelem a különféle gyümölcsök feldolgozásában, célom az, hogy minél többet ki tudjak hozni a természet által adott javakból, és azokat ne csak idényjelleggel, hanem egész évben lehessen fogyasztani.

A térség hasonló termékei

Petró Marianna – zöldségek, gomba, krizantém (Igrici)

Több mint 30 éve foglalkozom mellékállásban zöldség- (főleg retek, zöldhagyma, saláta, zöldbab stb.) és virágtermesztéssel (krizantém, kardvirág).

A térség hasonló termékei

Repei Zsolt – zöldségek, vágott krizantém (Igrici)

1998 óta foglalkozok szezonálisan zöldség (újhagyma, főzőhagyma, tök, zöldbab, zöldborsó) és vágott virág (krizantém) termelésével 800 m2 alapterületű fólia és 1 hektár szántóföldön.


2021 © Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3450 Mezőcsát, Hősök tere 24.

Készítette a Viacom Informatikai Kft.