Babi’s Factory – Oros Babett
Horgolt ökotáska, fülbevaló, amigurumi-figurák
Cím: 3592 Nemesbikk, Petőfi utca 9/A.
Tel.: +36 20 210 9200
Mail: babika0326@gmail.com
Facebook: babisfactoryeredeti

2015-ben kezdtem el érdeklődni a süthető gyurma iránt. Kezdetben csak magamnak, családomnak és barátaimnak készítettem apróságokat. Egyre jobban érdekelt ez a technika és így egy évvel később megszületett az ötlet, hogy ezt vállalkozóként is csinálhatnám. Az elmúlt években sok mindent készítettem, bögrékre és kanalakra egyedi mintákat, kulcstartó figurákat, hűtőmágneseket, nyakláncokat, ma pedig fülbevalókat készítek. A környezettudatoság jegyében kezdtem el öko bevásárló táskákat horgolni, illetve gyermekek számára amigurumi figurákat készíteni. Termékeimet minden korosztály számára szívből ajánlom.
Termékeimet facebook-oldalamon és Instagramon (instagram.com/babisfactory) lehet megtekinteni és megrendelni.

3592 Nemesbikk, Petőfi utca 9/A.

A térség hasonló termékei

Szűcs Tímea Katalin – horgolt dísz- és használati tárgyak (Gelej)

A horgolási vágy már gyerekkoromban kialakult, csak nem volt lehetőségem kipróbálni. A gyermekeim által okozott zsivalyból szerettem volna kikapcsolódni és a magam kis világába visszahúzódva alkotni.

A térség hasonló termékei

Zombor Tiborné  – horgolt kézimunka (Tiszakeszi)

A kézműveskedés iránti szenvedély, a kreatív technikák iránti vonzódás mindig is jelen volt az életemben. Korábban hímzéssel, keresztszemes hímzéssel foglalkoztam.

A térség hasonló termékei

Váradi Györgyné – amigurumi (Tiszakeszi)

A kézművesség és a hagyományok őrzése, tisztelete mindig fontos volt számomra. Az életem során kipróbáltam a kosárfonást, a csuhézást, a gyékényezést, a szabás-varrást, kötést, hímzést, horgolást.


2021 © Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3450 Mezőcsát, Hősök tere 24.

Készítette a Viacom Informatikai Kft.