Matuscsák Béla
Méz
Cím: 3592 Nemesbikk, Táncsics utca 19.

Tel.: +36 70 424 6309
Mail: matubeci@gmail.com

2020 tavaszán kezdtünk el méhészettel foglalkozni. A megtermelt méz és a propolisz értékesítésén túl méhcsaládok eladásával is foglalkozunk.
Termékeinket jelenleg hordós kiszerelésben tudjuk értékesíteni, de a későbbiekben szeretnénk üvegezve, kis kiszerelésben is árusítani.

Az oldalon látható fotók illusztrációk!

3444 Gelej, Rákóczi út 14/A.

A térség hasonló termékei

Takács István – méz (Gelej)

Tiszavalkról származom, ahol nagyapám és édesapám is foglalkozott méhekkel, annakidején még kasokban. Nagyobb méhészetet vezetett néhai nagybátyám: gyerekként mindig ott lábatlankodtam körülötte. A gyakorlati érdeklődés tehát egészen korán kialakult bennem a méhészkedés iránt, bár ez akkoriban még inkább csak játék volt, az iskolában például egyáltalán nem érdekelt a biológia, a rovarok világa.

A térség hasonló termékei

Veres Méhészet – méz (Mezőcsát)

Szegény idők jártak akkor, nagyapánk is szegény ember volt, azért kezdett el méhészkedni, hogy fiainak édességet tudjon adni… így kezdődött a családi méhészetünk története 1952-ben. A család ekkor Tiszadorogmán lakott, mely csodálatos hely volt egy méhész számára.

A térség hasonló termékei

Szabó László – méz (Tiszakeszi)

Mivel úgy tapasztaltam, hogy az emberek ismét egyre szívesebben fordulnak a természetes megoldások, gyógymódok felé, egyre tudatosabban igyekeznek táplálkozni, és ennek keretében ismét kezdik felismerni a méz jótékony hatásait, szabadidőm hasznos eltöltése céljából 2019 tavaszán jómagam is méhészkedni kezdtem.


2021 © Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3450 Mezőcsát, Hősök tere 24.

Készítette a Viacom Informatikai Kft.