Szabó László
Méz
Cím: 3458 Tiszakeszi, Poprádi utca 22.
Tel.: +36 70 208 9876
Mail: szabolaszlo196768@gmail.com 

Mivel úgy tapasztaltam, hogy az emberek ismét egyre szívesebben fordulnak a természetes megoldások, gyógymódok felé, egyre tudatosabban igyekeznek táplálkozni, és ennek keretében ismét kezdik felismerni a méz jótékony hatásait, szabadidőm hasznos eltöltése céljából 2019 tavaszán jómagam is méhészkedni kezdtem. Jelenleg – kihasználva lakóhelyem, Tiszakeszi adottságait – repce-, akác-, vegyes- és napraforgómézet termelek, de a közeljövőben szeretném lépes- és propoliszos mézzel is kiszolgálni vásárlóimat.

Termékeimet Tiszakesziben a Poprádi utca 22. szám alatt és a tiszakeszi piacon lehet megvásárolni.

A térség hasonló termékei

Takács István – méz (Gelej)

Tiszavalkról származom, ahol nagyapám és édesapám is foglalkozott méhekkel, annakidején még kasokban. Nagyobb méhészetet vezetett néhai nagybátyám: gyerekként mindig ott lábatlankodtam körülötte. A gyakorlati érdeklődés tehát egészen korán kialakult bennem a méhészkedés iránt, bár ez akkoriban még inkább csak játék volt, az iskolában például egyáltalán nem érdekelt a biológia, a rovarok világa.

A térség hasonló termékei

Matuscsák Béla – méz (Nemesbikk)

2020 tavaszán kezdtünk el méhészettel foglalkozni. A megtermelt méz és a propolisz értékesítésén túl méhcsaládok eladásával is foglalkozunk.

A térség hasonló termékei

Veres Méhészet – méz (Mezőcsát)

Szegény idők jártak akkor, nagyapánk is szegény ember volt, azért kezdett el méhészkedni, hogy fiainak édességet tudjon adni… így kezdődött a családi méhészetünk története 1952-ben. A család ekkor Tiszadorogmán lakott, mely csodálatos hely volt egy méhész számára.


2021 © Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3450 Mezőcsát, Hősök tere 24.

Készítette a Viacom Informatikai Kft.