Váradi Györgyné
Amigurumi
Cím: 3458 Tiszakeszi, Szegfű út 14.
Tel.: +36 70 408 4443
Mail: tundebogdan0404@gmail.com
Facebook: Tündi horgolt csodái

A kézművesség és a hagyományok őrzése, tisztelete mindig fontos volt számomra. Az életem során kipróbáltam a kosárfonást, a csuhézást, a gyékényezést, a szabás-varrást, kötést, hímzést, horgolást. Próbálkoztam modernebb kézműves technikákkal is, gravírozással, pirográfiával és decoupage-zsal is, de legnagyobb szenvedélyemmé a horgolás, azon belül is az amigurumizás lett.
Termékeim bababarát fonalból, biztonsági szemekkel, allergiamentes töltettel készülnek. Szeretettel készült termékeim a Tündi horgolt csodái facebook-oldalon megtalálhatók, megrendelhetők.

3458 Tiszakeszi, Szegfű út 14.

A térség hasonló termékei

Babi’s Factory (Oros Babett) – horgolt ökotáska, fülbevaló, amigurumi-figurák (Nemesbikk)

2015-ben kezdtem el érdeklődni a süthető gyurma iránt. Kezdetben csak magamnak, családomnak és barátaimnak készítettem apróságokat. 

A térség hasonló termékei

Zombor Tiborné  – horgolt kézimunka (Tiszakeszi)

A kézműveskedés iránti szenvedély, a kreatív technikák iránti vonzódás mindig is jelen volt az életemben. Korábban hímzéssel, keresztszemes hímzéssel foglalkoztam.

A térség hasonló termékei

Szűcs Tímea Katalin – horgolt dísz- és használati tárgyak (Gelej)

A horgolási vágy már gyerekkoromban kialakult, csak nem volt lehetőségem kipróbálni. A gyermekeim által okozott zsivalyból szerettem volna kikapcsolódni és a magam kis világába visszahúzódva alkotni.


2021 © Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3450 Mezőcsát, Hősök tere 24.

Készítette a Viacom Informatikai Kft.