Zombor Tiborné
Horgolás
Cím: 3458 Tiszakeszi, Alkotmány út 18.
Tel.: +36 70 234 1453
Mail: zomborneheni@freemail.hu

A kézműveskedés iránti szenvedély, a kreatív technikák iránti vonzódás mindig is jelen volt az életemben. Korábban hímzéssel, keresztszemes hímzéssel foglalkoztam. 21 évvel ezelőtt, első gyermekkemmel várandósan a megsokszorozódott szabadidőmet horgolással kezdtem kitölteni, amelynek alapjait édesanyámtól sajátítottam el, majd újságokból fejlesztettem magam. Eleinte csak saját és szűkebb környezetem örömére készítettem játékokat (amigurumi), virágokat, különböző díszeket, majd idővel – az érdeklődők körének kiszélesedésével – elkezdtem vásárokra is járni. Mára – kétgyermekes anyukaként – a legfőbb inspirációt a gyermekeim jelentik, akik újabb és újabb olyan öt-
letekkel rukkolnak elő, amelyek megvalósítása egyrész kikapcsolódás, öröm, másrészt a fejlődésemet szolgáló kihívás.
Termékeimet személyesen és facebook-oldalamon is megrendelhetik, de megtalálhatnak a környékbeli kézműves- és karácsonyi vásárokon is.

A térség hasonló termékei

Babi’s Factory (Oros Babett) – horgolt ökotáska, fülbevaló, amigurumi-figurák (Nemesbikk)

2015-ben kezdtem el érdeklődni a süthető gyurma iránt. Kezdetben csak magamnak, családomnak és barátaimnak készítettem apróságokat. 

A térség hasonló termékei

Szűcs Tímea Katalin  – horgolt dísz- és használati tárgyak (Gelej)

A horgolási vágy már gyerekkoromban kialakult, csak nem volt lehetőségem kipróbálni. A gyermekeim által okozott zsivalyból szerettem volna kikapcsolódni és a magam kis világába visszahúzódva alkotni.

A térség hasonló termékei

Váradi Györgyné – amigurumi (Tiszakeszi)

A kézművesség és a hagyományok őrzése, tisztelete mindig fontos volt számomra. Az életem során kipróbáltam a kosárfonást, a csuhézást, a gyékényezést, a szabás-varrást, kötést, hímzést, horgolást.


2021 © Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3450 Mezőcsát, Hősök tere 24.

Készítette a Viacom Informatikai Kft.