Verimpex 2000. Bt – Veres Imre
Hidegen sajtolt olajok
Cím: 3597 Hejőkeresztúr, Ady Endre út 9.

Tel.: +36 30 967 1303
Mail: i.veres@freemail.hu
Weboldal: www.verimpex.hu

1994-ben alapított cégünk fő profilja a napraforgó-étolaj gyártás, emellett azonban széles választékú, hidegen sajtolt minőségi olajok (szőlőmag-olaj, tökmagolaj, mákolaj) és őrlemények előállításával is foglalkozunk.
Az étolaj üzem családi vállalkozás formájában indult és azóta is így működik. Felismertük, hogy az egészséges táplálkozás egyre inkább igényli a növényi olajok kíméletes előállítását, és ennek a célnak az érdekében fejlesztettük évről-évre termékválasztékunkat és üzemünket egyaránt. Üzemünkben valamennyi növényi olajat hideg sajtolásos eljárással nyerünk ki az olajos magvakból. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított meleg sajtolású extrahált olajokkal szemben az, hogy hőkezeléstől, oldóanyagoktól és vegyszerektől mentes, így biológiailag sokkal értékesebbek az ilyen úton előállított olajok. Az étolaj alapanyagát, a napraforgót saját földünkön termeljük, a hiányzó mennyiséget a település és a környező falvak gazdáitól vásároljuk fel. Üzemünk megfelel a hazai, de nem utolsó sorban az európai követelményeknek is. A gyártáshoz szükséges HACCP rendszert kiépítettük és megfelelően alkalmazzuk a mindennapok során.
Az üzem, illetve értékesítés helyszíne: 3597 Hejőkeresztúr, Ady Endre út 9. Nyitavatartás: H–P 7:00–17:00, Sz: 7:00–12:00. Termékeinket megvásárolhatja Miskolcon a Búza-téri Vásárcsarnokban, illetve weboldalunkon keresztül: verimpex.hu.

3597 Hejőkeresztúr, Ady Endre út 9.


2021 © Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3450 Mezőcsát, Hősök tere 24.

Készítette a Viacom Informatikai Kft.