Nemes Kertészet Igrici – Nemes Mária
Lekvár, befőtt, savanyúság, zöldség
Cím: 3459 Igrici, Bocskai utca 9.
Tel.: +36 70 645 2596
Mail: maria.nemes0415@gmail.com
Facebook: Nemes Kertészet Igrici

A természetes megoldások híveként nagy örömömet lelem a különféle gyümölcsök feldolgozásában, célom az, hogy minél többet ki tudjak hozni a természet által adott javakból, és azokat ne csak idényjelleggel, hanem egész évben lehessen fogyasztani. Előszeretettel készítek lekvárokat (szilvából, körtéből, sárgabarackból, meggyből, cseresznyéből, vadszederből, vegyes erdei gyümölcsből), lecsót, csemege céklát, vegyes savanyúságot, sárgabarack és cseresznye kompótot. A feldolgozott termékek mellett idényjelleggel különböző zöldségféléket (paprika, cukkini, tök) is árusítok.

Az oldalon szereplő fotók illusztrációk!

3459 Igrici, Bocskai utca 9.

A térség hasonló termékei

Gelej ízei – savanyúság, befőtt, lekvár, zöldség (Gelej)

A legmodernebb eszközök segítségével, helyi munkaerőt alkalmazva készítjük a kor igényeinek megfelelő, a hagyományos, helyi receptúráknak köszönhetően ízletes, házias jellegű, széles palettán mozgó termékeinket: savanyúságokat, lekvárokat, befőtteket, alkalomszerűen pedig a már megyei szinten is jól ismert és kedvelt, keresett geleji töltött káposztát.

A térség hasonló termékei

Dudás Kertészet Igrici (Dudás Attila) – kertészeti termékek, fa kézműves termékek (Igrici)

10 éve foglalkozunk családi vállalkozás keretében kertészkedéssel. Eleinte zöldségeket termeltünk és értékesítettünk, aztán úgy tapasztaltuk, hogy nagyobb a kereslet a palántára, így erre specializálódtunk. Eleinte munka mellett, később már kizárólag csak ezzel foglalkozva. 

A térség hasonló termékei

Petró Marianna – zöldségek, gomba, krizantém (Igrici)

Több mint 30 éve foglalkozom mellékállásban zöldség- (főleg retek, zöldhagyma, saláta, zöldbab stb.) és virágtermesztéssel (krizantém, kardvirág).

A térség hasonló termékei

Repei Zsolt – zöldségek, vágott krizantém (Igrici)

1998 óta foglalkozok szezonálisan zöldség (újhagyma, főzőhagyma, tök, zöldbab, zöldborsó) és vágott virág (krizantém) termelésével 800 m2 alapterületű fólia és 1 hektár szántóföldön.


2021 © Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3450 Mezőcsát, Hősök tere 24.

Készítette a Viacom Informatikai Kft.